26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Muna Spa Resort Los Dolses in Villamartin

€199.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 1199-39658243110
Prijs : €199.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Bungalow
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 62 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Muna Spa Resort gelegen in Los Dolses, Villamartin. Een adembenemend project bestaand uit 78 op het zuiden gerichte appartementen. De woningen hebben 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers. Bovendien biedt het ruime groene zones, een domein om te relaxen, ruime gemeenschappelijke zones, gym en fitnessruimte en zowel open als besloten zwembaden.
Alle appartementen beschikken over een washok, vloerverwarming in de badkamers en geinstalleerde air-conditioning. Bovendien biedt het de mogelijkheid voor een garage-bergruimte.

De benedenverdieping heeft appartementen met 2 en 3 slaapkamers. De meeste appartementen hebben een zeer ruim terras van 53- 85m2 en de beschikking over een tuin. Een voordeel van deze appartementen is de directe toegang tot de gemeenschappelijke tuinen en zwembaden.

De appartementen op de eerste verdieping hebben 2 of 3 slaapkamers. Deze woningen bieden een mooi uitzicht over de tuinen en zwembaden. De terrassen zijn van 24- 41m2.

De tweede verdieping biedt appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Zes van de appartementen bestaan uit 1 verdieping met terrassen van 24- 38m2.
De overige 4 appartementen op de tweede verdieping hebben 2 etages. Op de benedenverdieping bevinden zich 2 slaapkamers, 1 badkamer, salon- eetkamer, open keuken en 2 terrassen. De eerste verdieping heeft 1 grote slaapkamer, 2 terrassen en de trap naar het dakterras met privejacuzzi. Deze appartementen beschikken over terrassen van 60-64m2 en een dakterras van 45m2. Het biedt een schitterend uitzicht over de omgeving, La Zenia en de Middellandse Zee.

Penthouse.
De eerste fase van Muna Spa Resort beschikt over 3 penthouses. Deze hebben 3 slaapkamers, 2 badkamers met terrassen van 75-92m2 en een eigen dakterras van 116m2. Ook hier vindt men een prachtig uitzicht over de omgeving en over de Middellandse Zee. Behalve het uitzicht en de vele m2 bieden deze penthouses een klein privezwembad op het dak.

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Orihuela Costa
Bezoek ons op de volgende beurzen:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
BEST HOUSE ORIHUELA COSTA
0034 663866081
BEST HOUSE ORIHUELA COSTA
C/Madreperla, c.c Via Park II, 15
03189 Orihuela Costa
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.