26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Alte Schule Zuschen

€101.000

Nordrhein- Westfalen, Duitsland

Gegevens
Woning ID : 7039
Prijs : €101.000
Bouwjaar : 2018
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 1
Badkamers : 1
Type bouw :
Locatie: : Ski
Bebouwde opp. : 60 m²
Perceel opp. : 1,275 m²
Omschrijving

Op slechts 6 km van het welbekende Winterberg, gelegen in het hart van het Sauerland wordt de “alte Schule” in Züschen omgebouwd tot 17 ruime 1 en 2 slaapkamerappartementen. De appartementen zijn voorzien van ruime balkons, privé parkeerplaatsen, een berging etc. Het schitterende uitzicht over het dorp en de natuurlijke ligging stralen rust uit. De appartementen variëren in grootte tussen 90 m2en 120 m2.

Züschen is zeer populair bij de wintersporters, het familieskigebied is heerlijk rustig en niet al te moeilijk. Natuurlijk ook de zeer korte verbinding, 6 km, met het grote skigebied van Winterberg draagt zeker aan deze populariteit bij. Het skigebied van Winterberg kent maar liefst 27,5 km aan pistes.

Alle voorzieningen zoals supermarkten, restaurants, hotels, banken etc. liggen op wandelafstand.

De appartementen van de Alte Schule Züschen mogen permanent bewoond worden. Natuurlijk kunt u ook verhuren. Door de mooie ligging is een goede bezetting zonder meer haalbaar. Gelet op de aantrekkelijke verkoopprijs is een rendement van 4% a 5% snel gemaakt. Desgewenst kunnen wij voor de gehele verhuur verzorgen.

Prijzen vanaf € 101.000 inclusief BTW en exclusief inventaris.

Kenmerken
Tuin
Balkon
Parkeerplaats : 1
Adres
Land : DE
Provincie : Nordrhein- Westfalen
Plaats : Züschen-Winterberg
Postcode : 59955
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Sparcs BV
+31612380491
Sparcs BV
Kernhemseweg 7
6718 ZB Ede
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.