4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

TradeWinds Homosassa Marina Resort

€235.000

Florida, Verenigde Staten

Basic Details
Listing ID : 7082
Price : €235.000
Year Built : 2019
Property Type : Detached
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Nature
Square Footage : 151 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Met luxueuze huizen direct aan de jachthaven of op de tweede rij van het water, biedt TradeWinds opties die passen bij uw wensen en uw budget.
De bewoners van TradeWinds Homosassa Marina Resort, gelegen aan de Homosassa rivier in de adembenemende omgeving van de Nature Coast, genieten van vele activiteiten en evenementen. De Homosassa-rivier, die een paar mijlen van een natuurlijke zoetwaterbron naar de Golf van Mexico stroomt, biedt een overvloed aan mogelijkheden voor vogels kijken, vissen, varen, kajakken, waterskiën, duiken, snorkelen en zelfs scalloping.

Features
Airconditioning
Garden
Parking : 2
Garage
Address Map
Country : US
State : FL
County : Homosassa
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Florida Solutions BV
06-55885543
Florida Solutions BV
3501 West vine street #399
34741 Kissimmee
Verenigde Staten
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.