4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Ca La Vista

Price on request

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 7097
Price : Price on request
Year Built : 2018
Property Type : Villa
Bedrooms : 4
Bathrooms : 4
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 251 m²
Lot Area : 779 m²
Property Description

Deze recent totaal gerenoveerde villa (2018) door Bataille Living heeft een schitterend uitzicht richting de zee en de vuurtoren op Cabo de Nao in Javea.

Op de etage van binnenkomst heeft men een leuke zitgroep met buiten open haard die ook van binnen uit zichtbaar is in de woonkamer. Op deze etage bevindt zich een ruime woon- en eetkamer, de master bedroom en badkamer en-suite. Ook het zeer mooie gastentoilet met mooie natuurlijke elementen. De ruime keuken is van alle gemakken voorzien en heeft veel licht. De twee grote schuifdeuren aan woonkamer geven veel licht, maar ook lekkere zeewind ter verkoeling in warmere dagen.

Deze luxe villa heeft beneden 4 zeer ruime slaapkamers met 3 badkamers en-suite en 1 badkamer apart. Ook een mooi groot zitgedeelte met glazen schuifdeuren waar men eventueel ook nog een slaapbank (of zelfs slaapkamer kan creeren zonder grote ingreep. Of gewoon lekkere TV kamer of werkkamer.
Dus men kan hier makkelijk 10 personen huisvesten. Door de ruim opgezette lay out is er voldoende privacy mogelijk.

Beneden heeft men een ruim zwembad met buitenkeuken en barbeque. Ook is er een mooie pergola waaronder een ruime zitgroep staat waar men lekker kan chillen. Het schitterende dakterras boven de woonkamer geeft een vrij uitzicht over de omgeving, de zee en de vuurtoren. Dit is echt genieten.

Deze luxe villa is voorzien van nieuwe apparatuur, airconditioning systemen, alarm en van alle gemakken voorzien. Ook is deze villa totaal ingericht door de lokale design en binnenhuis architecte Jessica Bataille die deze woning tot een meditaraanse lifestyle heeft omgevormd. Mocht u een bank of kussen of andere interieur element niet mooi vinden, geen probleem wordt het gewoon omgewisseld naar iets dat u beter past. Dat is de kracht van dit concept.

Deze villa is zeer geschikt voor eigen gebruik maar door ligging en grootte ook uitermate geschikt voor de verhuur.

Het is huis is opgeleverd in September 2018 en vanaf nu te bezichtigen.
Neemt u contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging.

Ronald Maagdenberg (0031) 0621883035
www.batailleliving.com
www.housedoctorcostablanca.com
office@housedoctorcostablanca.com

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Fireplace
Roof Deck
Parking : 4
Furnished : Fully Furnished
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Javea
Zipcode : 03730
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
House Doctor Costa Blanca
+31(0)621883035
House Doctor Costa Blanca
Calle Ibiza 9
03730 Javea
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.