4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Ca La Pinada

Price on request

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 7124
Price : Price on request
Year Built : 2018
Property Type : Villa
Bedrooms : 4
Bathrooms : 4
Listing Type : New built
Location: : Nature
Square Footage : 301 m²
Lot Area : 2,267 m²
Property Description

Dit is het eerste bioclimatische huis dat in Javea en omgeving is gebouwd.

Het is werkelijk een plaatje, dit is meditaraans lifestyle to the max, het huis is gelegen in mooi rustige omgeving aan Costa Nova Panoramic met beetje zeezicht op afstand maar vooral in groot 2267m2 bosrijk perceel gelegen, dit is thuiskomen en genieten, het gevoel als je door de poort het perceel betreedt geeft meteen een speciaal gevoel. Wilt u het eens bezoeken om te zien en voelen hoe Bataille Living deze projecten vakkundig uitvoert? Dat kan gewoon kontakt opnemen met ons.

Het is is volledig ontworpen, gebouwd, gestyled en ingericht door Jessica Bataille studio in Javea. Het heeft een rustige, maar warme inrichting die goed in de omgeving past. De fraaie groene omgeving met vele dennenbomen geven het hele project een hele aparte sfeer, en dit zo dicht aan de mooie Costa Blanca kust.

Het huis heeft een groot leefgedeelte, eetkamer en open haard met mooie antieke terracotta vloeren. En een strakke woonkamer met vloer van micro cement die overloopt naar de buitenterrassen waardoor binnen en buiten in elkaar overlopen. De keuken heeft twee kleuren met mooi off white glanzende deuren waarachter alle apparatuur is verborgen en het kookeiland met geintergreerde kookplaat en afzuiging samen met gootsteen van wit porselein en zwarte granieten keukenbladen en mooie frans eiken kasten en lades. Naast de keuken is er ook nog een bijkeuken met opbergkasten en wasmachine en wasdroger.

De slaapkamers hebben allemaal badkamers en-suite en zijn ruim, met de mooie vloeren en indirecte verlichting en inrichting zeker een relaxende werking en geven een gegarandeerd goede nachtrust.
Op de boven etage bevindt zich het master bedroom gedeelte, waar een groot bed staat met een gezellige bank om boek te lezen of gewoon lekker te genieten van het fraaie uitzicht. Dit kan ook op het aangrenzende balkon natuurlijk.

Het zwembad is infinity pool, werkelijk een ongelofelijk mooi zwembad met zoutsysteem en fraai overloop.
De tuin is erg groot, heeft vele nieuwe planten, leuke bakken en met mooie cipressen en dennenbomen in achtergrond. Ook is er geen directe inkijk door hoge afscherming.

Dit is misschien het mooiste project dat door Bataille Living is gemaakt in de laatste jaren. Kom zeker kijken en krijg inspiratie van deze topwoning. Het huis is gebouwd door bioclimatische experts om ook de impact voor het milieu te beperken, vele oude materialen zijn hergebruikt om ook de juiste sfeer te kunnen geven aan dit unieke project.

Bataille Living ontwikkelt in komende jaren 2019/2020 meerdere turnkey projecten waarbij huizen worden omgetoverd tot schitterende villas met fraaie interieurs. Het uitgangspunt van ieder project: Het moet goed zijn, moet goed voelen en wordt gebouwd om vooral te genieten.

Nieuw project van Bataille Living in Javea aan de Costa Blanca

Voor meer informatie kom naar stand B13 op de Second Home beurs in Utrecht van 28-30 September. U kunt ook uw gegevens sturen voor 2x gratis toegangskaarten. Wij zien u graag op de beurs. en staan uw graag te woord over dit unieke project.

of bel: Ronald 06 21 883035
of schrijf: ronald@housedoctorcostablanca.com

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Fireplace
Roof Deck
Parking : 3
Furnished : Fully Furnished
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Jávea
Zipcode : 03730
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
House Doctor Costa Blanca
+31(0)621883035
House Doctor Costa Blanca
Calle Ibiza 9
03730 Javea
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.