26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Maiskogel chalet Kaprun

€745.000

Salzburgerland, Oostenrijk

Gegevens
Woning ID : 7160
Prijs : €745.000
Bouwjaar : 1
Woning type : Chalet
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Ski
Bebouwde opp. : 100 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

We hebben slechts één prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers beschikbaar in dit verder uitverkochte ski-in project.

De locatie van die project is echt bijzonder, met de pistes op een steenworp van de voordeur.

Dit prachtige duplex penthouse is opgeleverd op 15 december 2017 en heeft een fantastisch uitzicht over Kaprun en richting de Kitzsteinhorn-gletsjer.

Er zijn verschillende interieurpakketten verkrijgbaar, waaronder het ‘old wood’-pakket dat wordt weergegeven in de bovenstaande afbeeldingen.

De prijs is EUR 745.000 inclusief keuken en badkamers.

Verder is nu de nieuwe K-Connection-lift verbinding tussen de Maiskogel en de Kitzsteinhorn-gletsjer aangekondigd, wat betekent dat je direct vanaf je voordeur directe toegang hebt tot 3000 m + pistes!

Dit is echt een uitzonderlijke accommodatie met een aantal ongelooflijke uitzichten over Kaprun en beschikt over een volledige managementservice voor verhuur.

Neem alsjeblieft contact met ons op als u interesse hebt om een bezichtiging te regelen.

Kenmerken
Tuin
Balkon
Openhaard
Parkeerplaats : 2
Gemeubileerd : Niet gemeubileerd
Adres
Land : AT
Provincie : Salzburgerland
Plaats : kaprun
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Mark Warner Property
+44 (0) 20 7692 0786
Mark Warner Property
20 Kensington Church Street
W8 4EP London
Verenigd Koninkrijk
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.