4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Villa delle Rose 870.000,00 euro

€870.000

Marche, Italië

Basic Details
Listing ID : 7280
Price : €870.000
Year Built : 2000
Property Type : Villa
Bedrooms : 5
Bathrooms : 4
Listing Type : Resale
Location: : Rural
Square Footage : 290 m²
Lot Area : 3,400 m²
Property Description

“Villa delle Rose” ligt op 18 kilometer afstand van de badplaats Senigallia, net onder de oude stadsmuren van de schitterende stad Corinaldo. De villa van 290 m2 is met veel smaak en stijl geheel gerestaureerd.Er is tevens een gasthuis aanwezig met een oppervlakte van 54 m2 , met een keuken, woonkamer, slaapkameren een badkamer.De oprijlaan is privè en is omringt door een prachtige roze tuin. De Villa is als volgt verdeelt: grote hal welke uitkomt op de eetzaal,een badkamer en bergruimte, een grote ruime keuken waarvan men op een overdekt terras uitkomt . Er is tevens een grote huiskamer, vandaar uit komt men op een binnen plaats met een schitterende olijfboom in het midden. Op de eerste verdieping bevind zich in het midden een zitkamer (winterkamer)met een kachel. er zijn drie grote slaapkamers aanwezig, met ieder een badkamer en een studio, er is tevens een zolder ruimte. De tuin heeft een oppervlakte van 3400 m2 en is met veel liefde en stijl aangelegd , er is tevens een garage aanwezig.

Price: 870.000,00 Euro
Category: Villa
Region: Marche
Province: Ancona
Town: Corinaldo
Status: Gerestaureerd
Location: Binnen 25 Km from sea
Ground: Tuin
Surface: 290.00 mq. (ft.: 3121.56)
Rooms: 10
Garage: Si
Energy Class: F 121-160 Kwh/mq

Features
Airconditioning
Garden
Patio
Roof Deck
Parking
Garage
Address Map
Country : IT
State : Marche
County : Corinaldo
Zipcode : 60013
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Intermed snc
0039 0721831623
Intermed snc
Via Montevecchio, 56
61032 Fano
Italië
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.