26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Costa Blanca Zuid

€199.900

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-484860
Prijs : €199.900
Bouwjaar : 0
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 84 m²
Perceel opp. : 95 m²
Omschrijving

Op ongeveer 1 kilometer van een klein commercieel centrum, en slechts 1,5 km verwijderd van het bekende winkelcentrum La Zenia Boulevard, vinden we dit prachtige project. De moderne vormgeving en kleurstelling geven dit project een luxe uitstraling. Deze referentie betreft het 3-slaapkamermodel. De woningen zijn gebouwd op de hoeken van het gebouw, en hebben als voordeel dat twee van de drie slaapkamers én de woonkamer toegang hebben tot het private terras. De residentie wordt voorzien van een speeltuin en een prachtig gemeenschappelijk zwembad. De genoemde prijs is inclusief een privé parkeerplaats. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Orihuela Costa
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.