28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Costa del Sol

€425.000

Malaga, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-145900
Prijs : €425.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 110 m²
Perceel opp. : 151 m²
Omschrijving

Met de juiste balans tussen ruime appartementen, penthouses en villa´s wordt deze residentie nu gerealiseerd in het binnenland van Marbella, op de route richting Ojén, over een perceel van zo´n 50 hectare. Op dit terrein worden woningen gerealiseerd met een lage dichtheid, op grote percelen en met luxe recreatieve voorzieningen binnen een veilige, private en exclusieve urbanisatie. Er zijn woningen beschikbaar met 2 en 3 slaapkamers van het moderne architectenbureau Villarroel Torrico met hoogwaardige materialen afgewerkt van Gunni & Trentino binnen een residentie met een ruim aanbod aan voorzieningen en faciliteiten. Gelegen aan de poort van de Sierra de las Nieves, waar u kunt genieten van natuurlijke schoonheid en adembenemend uitzicht op zee, terwijl u toch overal dichtbij bent (op 5 minuten van de ringweg van Marbella).

Adres
Land : ES
Provincie : Malaga
Plaats : Marbella
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.