26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Gloednieuwe apartament in Marbella te koop

€645.000

Malaga, Spanje

Gegevens
Woning ID : 819-259-00063P
Prijs : €645.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Type bouw :
Bebouwde opp. : 198 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Deze penthouse te koop in Marbella is gelegen in een luxe complex met mediterraanse en moderne stijl, aan de voorkant van de onberispelijke en prestigieuze golf valleien Las Brisas, Los Naranjos en Aloha Golf Clubs.

Dit gloednieuwe apartament omvat drie slaapkamers, drie ensuite badkamers, een volledig ingerichte keuken met alle apparatuur, vloerverwarming in badkamers, solarium en een groot terras. Het appartement beschikt ook over twee garages en een bergruimte.

Het complex biedt veel privacy in een rustige en groene omgeving, omringd door prachtige tropische tuinen. Het heeft ook een gemeenschappelijk zwembad voor volwassenen en kinderen, grote terrassen met uitzicht op de golfbanen en 24 uur beveiliging.

EXTRA KENMERKEN:

– Vloerverwarming in badkamers – Video intercom camera geïnstalleerd in elke woning – Conciërge 24 uur in dienst checkpoint – Warm water productie door middel van zonnepanelen met steun van een natuurlijke gaskachel – Installatie van warm / koud airconditioning – Systeem van mechanische ventilatie in keukens, badkamers en toiletten.

**De prijzen voor appartementen met twee/drie slaapkamers vanaf 445.000- 830.000 euro.

Adres
Land : ES
Provincie : Malaga
Plaats : Nueva Andalucia
Postcode : 29660
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Bemont Marbella
+34 627 19 80 23
Bemont Marbella
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.