4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Vrijstaande vakantiewoning nieuw

Price on request

Gelderland, Nederland

Basic Details
Listing ID : 7296
Price : Price on request
Year Built : 0
Property Type : Chalet
Bedrooms : 2
Bathrooms : 1
Listing Type : New built
Location: : Nature
Square Footage : 70 m²
Lot Area : 200 m²
Property Description

Camping De Vossenberg heeft mooie ruime kavels voor een nieuw chalet of waar wenselijk een nieuw te bouwen bungalow beschikbaar! Wat dacht u van een plek aan de rand van het park, waar u zo het bos inkijkt? De eekhoorns en konijntjes huppelen zo door uw eigen tuin…

Op ons bosrijk gelegen park is het mogelijk uw eigen nieuwe chalet of een bestaand chalet (max. 5 jaar oud) op een van de kavels te laten plaatsen. Alle kavels worden aangesloten op elektra, water, riool, cai en kunnen eventueel worden aangesloten op propaangas. U bent helemaal vrij in uw keuze van uw chaletbouwer c.q. -dealer, wij kunnen u adviseren in de keuze en beschikken over mooie extra voordelen die wij voor u hebben gemaakt met een aantal chaletbouwers en -dealers in de regio.

Features
Garden
Parking
Address Map
Country : NL
State : Gelderland
County : Nunspeet
Zipcode : 8072 DC
Visit us at the following exhibitions:
Camping De Vossenberg
0341-252458
Camping De Vossenberg
Groenelaantje 25
8072 DC Nunspeet
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.