4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Chalet Aquarius

€2.174.000

Valais, Zwitserland

Basic Details
Listing ID : 7313
Price : €2.174.000
Year Built : 0
Property Type : Chalet
Bedrooms : 5
Bathrooms : 6
Listing Type : Resale
Location: : Ski
Square Footage : 245 m²
Lot Area : 1,248 m²
Property Description

Wat de kwaliteit betreft, is het chalet in perfecte staat. Het natuurstenen dak en de volledige afwatering getuigen dat dit chalet is gebouwd om lang mee te gaan.

Inbegrepen zijn 2 parkeerboxen en een berging voor uw fietsen; want het dorp Nendaz draait niet alleen om winteractiviteiten. Dat feit komt terug in de verhuurrecords: 30 weken per jaar wordt het chalet professioneel verhuurd. Chalet Aquaurius is dus ook een geweldige investeringsmogelijkheid.

Prijs van het chalet is in CHF 2.500.000

Address Map
Country : Switzerland
State : Valais
County : haute-nendaz
Zipcode : 1997
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Dreamchalet International S.A.
+41 78 779 45 70
Dreamchalet International S.A.
CP 688
1997 Haute-Nendaz
Zwitserland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.