4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Nieuwbouw

€225.000

Málaga, Spanje

Basic Details
Listing ID : 3032
Price : €225.000
Year Built : 2018
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Golf
Square Footage : 85 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Dit nieuwe complex met een prachtig panoramisch uitzicht op zee vanop de grote terrassen, is gelegen in Benalmadena, in het hart van de Costa del Sol.
Het complex bestaat uit moderne en lichte appartementen met twee, drie of vier slaapkamers, ruim interieur, indrukwekkende tuinen met interne paden en lounge zones. Het heeft ook een groot buitenzwembad met een ontspanningsruimte, een sociale ruimte met bistro deli, een volledig ingerichte fitnessruimte met kleedkamers.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Balcony
Parking : 1
Garage
Address Map
Country : ES
State : Málaga
Visit us at the following exhibitions:
  • BE
Questates
+32 475 27 91 15
Questates
Calle Francisco Villalón Local 13,Marina Banús 4
29660 Puerto Banús
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.