26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Costa Blanca Noord

€349.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-490358
Prijs : €349.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 106 m²
Perceel opp. : 700 m²
Omschrijving

Deze moderne villa is gebouwd in 2015 en bevindt zich op een mooie locatie met vrij uitzicht in Benitachell. Het huis is gelijkvloers en biedt een hoofdslaapkamer met eigen badkamer, twee slaapkamers meer die een badkamer delen en een wooneetkamer met open keuken en berging. Vanuit het woongedeelte als de hoofdslaapkamer heeft men direct toegang tot het zwembad. In de onderbouw is een kantoor en grote kelder geschikt voor uitbreiding indien gewenst.

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Moraira
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.