26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Nieuwbouw appartement aan de kust

€380.000

West Flanders, België

Gegevens
Woning ID : 7408
Prijs : €380.000
Bouwjaar : 2017
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 102 m²
Perceel opp. : 102 m²
Omschrijving

Artevelde Plaza is een standingvolle nieuwbouwresidentie gelegen in hartje De Panne. De zeedijk en het strand bevinden zich op enkele minuten wandelen.

Het gebouw wordt uitgevoerd in kwalitatieve materialen, verwerkt in een hedendaagse bouwwijze in baksteen onder controle van de architect met veel aandacht voor isolatie, afwerking en woonkwaliteit.

Op het gelijkvloers bevinden zich twee appartementen met een terras in het groen en de mogelijkheid tot winkelruimte. Op de eerste tot en met de zesde verdieping bevinden zich in totaal nog 36 appartementen. Het gebouw heeft twee trap- en lifthallen, die elk een aantal appartementen bedienen. In de ondergrondse garage is er mogelijkheid tot aankoop van een afgesloten garage of open parking en een kelderberging. Hier bevinden zich ook de gemeenschappelijke fietsenstalling voor de bewoners van het complex, de vuilnisberging en de tellerlokalen.

Kenmerken
Balkon
Parkeerplaats
Garage
Adres
Land : BE
Provincie : West Flanders
Plaats : De Panne
Postcode : 8660
Bezoek ons op de volgende beurzen:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
Willemen Real Estate
0477040004
Willemen Real Estate
België
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.