4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Watersong vakantie park

€299.900

Florida, Verenigde Staten

Basic Details
Listing ID : 7431
Price : €299.900
Year Built : 2008
Property Type : Villa
Bedrooms : 5
Bathrooms : 4
Listing Type : Resale
Location: : Nature
Square Footage : 313 m²
Lot Area : 750 m²
Property Description

Vakantie op zijn best! Dit fantastische resort heeft alles om uw vakantie meer te maken dan u zich zou kunnen wensen. Het ligt op een privéterrein met veel privacy en een open uitzicht. Dit vakantiehuis is perfect voor een of meerdere families en omvat een gameroom, loft, grote slaapkamers die geweldig zijn voor gezinnen en een groot verwarmd verwarmd zwembad en spa. Omvat alle meubels. Klik op de virtuele rondleiding om dit huis te zien, en waarom het perfect is voor uw dromen! Watersong heeft een clubhuis van 6.700 m², een internetkamer, een zwembad in resort-stijl en een spa, een volledig uitgerust fitnesscentrum, een speeltuin, een volleybalveld, een picknickplaats en een basketbalveld. BEKIJK DE VIRTUELE TOUR.

Features
Swimming Pool
Jacuzzi
Airconditioning
Garden
Patio
Roof Deck
Parking : 2
Furnished : Fully Furnished
Garage
Address Map
Country : US
State : FL
County : Davenport
Zipcode : 33837
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Florida Solutions BV
06-55885543
Florida Solutions BV
3501 West vine street #399
34741 Kissimmee
Verenigde Staten
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.