26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

De Kuilart

Prijs op aanvraag

Friesland, Nederland

Gegevens
Woning ID : 7442
Prijs : Prijs op aanvraag
Bouwjaar : 0
Woning type : Chalet
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw : Nieuwbouw
Bebouwde opp. : 0 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Altijd al een eigen tweede huis willen hebben aan het water? Je wilt
ruimte en rust te midde van een groen en weids waterlandschap. Maar
ook faciliteiten zoals o.a. binnenzwembad, restaurant aan het water en jachthaven, zodat iedereen zich vermaakt en jij kunt ontspannen. De gezelligheid van de Elfsteden, de ontspannen sfeer van een vakantiepark in Friesland en een bootje voor de deur. De Waterchalets van De Kuilart maken dat mogelijk, in een ruim opgezet chaletpark op een prachtig vakantieoord. Direct aan het water! Uw eigen droomchalet, met een eigen ligplaats voor de deur kunt u naar wens laten bouw en inrichten.

Adres
Land : NL
Provincie : Friesland
Plaats : Koudum
Postcode : 8723 CG
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Arcabo B.V.
0031 (0) 529 488900
Arcabo B.V.
Rollecate 39
7711 GG Nieuwleusen
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.