4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

De Kuilart

Price on request

Friesland, Nederland

Basic Details
Listing ID : 7442
Price : Price on request
Year Built : 0
Property Type : Chalet
Bedrooms : 0
Bathrooms : 0
Listing Type : New built
Square Footage : 0 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Altijd al een eigen tweede huis willen hebben aan het water? Je wilt
ruimte en rust te midde van een groen en weids waterlandschap. Maar
ook faciliteiten zoals o.a. binnenzwembad, restaurant aan het water en jachthaven, zodat iedereen zich vermaakt en jij kunt ontspannen. De gezelligheid van de Elfsteden, de ontspannen sfeer van een vakantiepark in Friesland en een bootje voor de deur. De Waterchalets van De Kuilart maken dat mogelijk, in een ruim opgezet chaletpark op een prachtig vakantieoord. Direct aan het water! Uw eigen droomchalet, met een eigen ligplaats voor de deur kunt u naar wens laten bouw en inrichten.

Address Map
Country : NL
State : Friesland
County : Koudum
Zipcode : 8723 CG
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Arcabo B.V.
0031 (0) 529 488900
Arcabo B.V.
Rollecate 39
7711 GG Nieuwleusen
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.