8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Veste het Goudmeer

Prijs op aanvraag

Friesland, Nederland

Gegevens
Woning ID : 7444
Prijs : Prijs op aanvraag
Bouwjaar : 0
Woning type : Chalet
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw : Nieuwbouw
Bebouwde opp. : 0 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Het Fochtelooërveen is het grootste natuurgebied van duizenden hectares op de grens van de Nederlandse provincies Friesland en Drenthe, bij het dorp Veenhuizen. Het geldt als één van de weinige en best bewaarde hoogveengebieden in Nederland. Uniek is de flora en fauna er leven in het Fochteloērveen zeldzame diersoorten zoals zeer zeldzame vogels en daardoor is dit gebied misschien wel het beste natuurgebied om deze soort tegen te komen. Zeldzame vlinders komen weer tot grote populaties. In het Fochteloërveen heeft in 2001 voor het eerst in 250 jaar een succesvol broedgeval van de Europese kraanvogel (Grus grus) plaatsgevonden. De omgeving word als zeer gezond ervaren door mens en dier wat bijdraagt aan geluk en gezonder ouder worden. De omgeving van rust en harmonie en schone luchten maakt Veste het Goudmeer tot een ideale locatie als tweede woning.

Adres
Land : NL
Provincie : Friesland
Plaats : Oosterwolde
Postcode : Weperpolder 33a
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Arcabo B.V.
0031 (0) 529 488900
Arcabo B.V.
Rollecate 39
7711 GG Nieuwleusen
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.