4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Panoramische Zee, Berg & Golf-uitzichten

€300.000

Malaga, Spanje

  • Castillo del Cerrado 2018

    Castillo del Cerrado 2018

Basic Details
Listing ID : 7458
Price : €300.000
Year Built : 2010
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Golf
Square Footage : 181 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Dit grote nieuwe luxe appartement met 2 slaapkamers (115m² oppervlakte) heeft een uitzonderlijk ononderbroken uitzicht zowel op het zuiden (zee en golf) en op het noorden (Mijas dorp en bergen). Het appartement heeft hoogwaardige voorzieningen, waaronder marmeren vloeren in het hele appartement, verwarmde badkamervloeren, geïnstalleerde airconditioning, domoticasysteem, enz.

Het elegante privé complex biedt een uitzonderlijk uitzicht vanuit alle appartementen en heeft twee buitenzwembaden plus een verwarmde overdekte spa. Het biedt rust, privacy en veiligheid met drievoudige beveiliging, dubbele video-toegangscontrole en een maximum van slechts vijf appartementen per gebouw.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Parking : 1
Garage
Address Map
Country : ES
State : Malaga
County : Mijas Costa
Zipcode : 29649
Visit us at the following exhibitions:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
Castehl Properties
Castehl Properties
urb. Castillo del Cerrado, c/ Buitre, 105, Mijas Costa
29649 Mijas Costa
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.