26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Costa Blanca Zuid

€203.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-491052
Prijs : €203.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Penthouse
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 78 m²
Perceel opp. : 78 m²
Omschrijving

Dit prachtige nieuwbouw project ligt op enkel 500 meter van Playa de los Locos in Torrevieja. Dit complex in aanbouw is verdeeld in 4 verdiepingen. Op de bovenste verdieping zijn 2 en 3 kamer appartementen te koop, op de overige verdiepingen zijn het allemaal 2-kamer woningen. De 2 en 3 kamer penthouses beginnen bij een oppervlakte van 78 m² plus 24 m² dakterras. Het complex heeft op de bovenverdieping een gezamenlijk dakterras met zwembad en jacuzzi. De woningen worden mei 2020 opgeleverd. Tevens is er een mogelijkheid om een parkeerplaats te kopen in de garage van het complex. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Torrevieja
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.