4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Benahavis, Marbella West

€269.500

Malaga, Spanje

Basic Details
Listing ID : 7494
Price : €269.500
Year Built : 2019
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Golf
Square Footage : 105 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Dit prachtige wooncomplex bestaat uit in totaal 45 appartementen met 2, 3 en 4-slaapkamers verdeeld over 3 bouwlagen. Hun moderne en aantrekkelijke design en aandacht voor detail past harmonieus in de aard van de prachtige omgeving. De appartementen op het zuid / zuidwesten hebben veel natuurlijk licht en hun grote ramen bieden een adembenemend uitzicht op het prachtige omringende landschap waardoor een klimaat van ontspanning en vrede wordt gecreëerd. Het vermelden waard zijn de appartementen op de begane grond met grote terrassen (meer dan 100 m²) en appartementen op de tweede verdieping, met zonneterrassen en, in sommige gevallen, privétuinen. Deze gated community garandeert de veiligheid en privacy van de bewoners en beschikt over aangename gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een zwembad met zonneterras, tuinen met plantensoorten die inheems zijn in het gebied en ook een praktische fitnessruimte voor het plezier van sportliefhebbers. Daarnaast omvat het project 67 parkeerplaatsen en 45 ondergrondse bergingen.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Balcony
Garage
Address Map
Country : ES
State : Malaga
County : Benahavis I Marbella West
Visit us at the following exhibitions:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
The Palm Tree Group
+34 627 652 551
The Palm Tree Group
Edif. Golden B, 1a Planta Avda. Ricardo Soriano, 72
29601 Marbella
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.