4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

New Build Studios

€59.000

Alicante, Spanje

Basic Details
Listing ID : 7502
Price : €59.000
Year Built : 2019
Property Type : Studio
Bedrooms : 0
Bathrooms : 1
Listing Type : New built
Location: : Lake
Square Footage : 38.36 m²
Lot Area : 65.37 m²
Property Description

Nieuwbouw moderne studio’s tegen een betaalbare prijs, deze appartementen zijn verdeeld in een grote woonkamer met open keuken en een mooie badkamer, beschikbaar zijn appartementen op de begane grond met een groot terras of op de bovenste verdieping met dakterras, er is ook een gemeenschappelijk zwembad en garage. Deze studio’s bevinden zich in het mooie en rustige gedeelte van San Pedro, gelegen tussen de stad Torrevieja en de Mar Menor.

Features
Swimming Pool
Garden
Roof Deck
Parking
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : SAN PEDRO DEL PINATAR
Zipcode : 30740
Visit us at the following exhibitions:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
Notar Costa Blanca
+34 692 992 326
Notar Costa Blanca
Clemente Gosalvez 1
03181 Torrevieja
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.