26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Appartement in parkresidentie Oostende

€249.000

West Flanders, België

Gegevens
Woning ID : 7504
Prijs : €249.000
Bouwjaar : 2018
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 95 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Parkresidentie Bootsman omvat 6 kleinschalige gebouwen – Urban Villa’s – met elk ongeveer 18 appartementen. Fase 1 is voltooid, fase 2 is in opbouw en omvat 3 Urban Villa’s. De residentie ligt aan het Maria Henderikapark, een groene oase in de stad. In de onmiddellijke omgeving bevinden zich de jachthaven, de Mercator en het station.

Appartement C1.1 is een appartement op de eerste verdieping van 94,6 m² met een terras van 9,5 m². Er zijn 2 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een berging voorzien. De leefruimte met keuken is ruim en geniet dankzij de grote ramen van veel lichtinval.

Voor meer informatie: vul het contactformulier in.

Kenmerken
Balkon
Parkeerplaats
Garage
Adres
Land : BE
Provincie : West Flanders
Plaats : Oostende
Postcode : 8400
Bezoek ons op de volgende beurzen:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
Willemen Real Estate
0477040004
Willemen Real Estate
België
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.