6 - 8 oktober 2017  |   Jaarbeurs Utrecht  |  10.00 - 17.00 uur

cldv-4119

€109.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-3113
Prijs : €109.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Geschakelde woning
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Type bouw :
Locatie: :
Bebouwde opp. : 73 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Deze rustig gelegen woning bevindt zich op 600 meter van het prachtige zandstrand. Overige voorzieningen zijn gemakkelijk te bereiken met de auto. Op de begane grond bevinden zich een woon/eetkamer, keuken en een apart toilet. De eerste verdieping beschikt over twee slaapkamers en een badkamer. Tevens is er een tuinterras, zonnig dakterras en een gezamenlijk zwembad. De woning is volledig gemeubileerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Guardamar
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.