4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Schitterend penthouse appartement met zeezicht!

€109.900

Murcia, Spanje

Basic Details
Listing ID : 7543
Price : €109.900
Year Built : 0
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 1
Listing Type : Resale
Location: : Sea
Square Footage : 60 m²
Lot Area : 80 m²
Property Description

Een geweldig penthouse-appartement in Puerto de Mazarron met een prachtig uitzicht over het zwembad en de stad. Dit appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer is volledig ingericht en ligt op slechts 10 minuten lopen van de jachthaven, waar alle winkels en bars zijn. Er is een gemeenschappelijk zwembad met een gemeenschappelijke zithoek. Het appartement bestaat uit een ruime lounge / eetkamer, aparte keuken en 2 slaapkamers met grote badkamer. Een interne trap leidt naar het privédakterras met veel zitruimte. En geweldige uitzichten rondom. Tot 70% financiering is beschikbaar op deze geweldige accommodatie

Over ons,

BlueMed Invest is opgericht in 2009, met een sterke focus op het leveren van vastgoeddiensten die verder gaan dan de verwachtingen van onze klanten. Met dat in gedachten zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende makelaarskantoren van Costa de Calida en Murcia, gebaseerd op het leveren van een ongeëvenaarde service aan onze internationale klantenkring. BlueMed Invest is een van de belangrijkste agenten voor de grote Spaanse banken en heeft toegang tot een ongeëvenaarde vastgoedportefeuille met lagere prijzen die tot 65% lager zijn dan de oorspronkelijke verkoopprijs.

Met een meertalig sprekend team dat spreekt: Engels, Duits, Nederlands, Frans, Zweeds, Deens, Russisch en natuurlijk Spaans, kunnen wij onze diensten in uw voorkeurstaal aanbieden.

Ons hele team wordt regelmatig getraind en is volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, bankvermeldingen en alle financiële en juridische aspecten met betrekking tot de aankoop van een woning in Spanje. Daarnaast werken we samen met enkele van de meest gerenommeerde juridische en financiële bedrijven om ervoor te zorgen dat alle wettelijke en financiële vereisten van onze klanten professioneel worden behandeld.

In de afgelopen anderhalf jaar heeft Spanje de hoek omgeslagen en volgens de UK Daily Telegraph Newspaper is Spanje de snelgroeiende economie in Europa, met de Costa Calida en met name de regio Murcia die de weg uit de financiële crisis heeft geleid. We zijn nu blij om te kunnen melden dat de markt sinds 2007 het snelst groeit.

De Costa Calida is ongetwijfeld een van de meest aantrekkelijke plaatsen om te investeren in onroerend goed, vooral met de prijzen die we kunnen verkrijgen via onze samenwerking met de Spaanse banken. Het afgelopen jaar hebben we meer dan 200 internationale klanten geholpen hun ideale woning te vinden.

We bieden ook inspectiereizen die zijn toegesneden op de specifieke vastgoedvereisten van onze klant met luchthaveninzameling en -teruggave, inclusief 3 dagen hotelaccommodatie.

Features
Swimming Pool
Parking : 1
Furnished
Address Map
Country : ES
State : Murcia
County : Puerto de Mazarron
Zipcode : 30868
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
BlueMed Invest
0034 968 59 56 84
BlueMed Invest
30877 Puerto De Mazarron
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.