6 - 8 oktober 2017  |   Jaarbeurs Utrecht  |  10.00 - 17.00 uur

cld-1722nb

€139.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-3124
Prijs : €139.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Locatie: :
Bebouwde opp. : 58 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Nieuw project op een unieke locatie, omgeven door rust en mooie plekken zoals de Laguna Rosa Salada. De mooie zandstranden aan de Middellandse Zee en verschillende golfbanen zijn gemakkelijk te bereiken, evenals twee grote winkelcentra. Vanaf het dakterras heeft u prachtig uitzicht over te lagune en de prachtige zoutmeren van Torrevieja. In totaal zullen er 100 bungalows worden gebouwd en zijn er verschillende types met 2 of 3 slaapkamers beschikbaar, alle bungalows beschikken over 2 badkamers. De parkeerplaatsen en de bergingen bevinden zich in de garage. De begane grond bungalows beschikken over een terras en de bungalows op de eerste verdieping beschikken over een balkon en een dakterras. Tevens is er een gemeenschappelijke tuin en een gemeenschappelijk zwembad. De genoemde prijs is de vanaf prijs voor dit type (2 slaapkamers en 2 badkamers). Neemt u voor informatie over de verschillende types binnen dit project contact met ons op.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Orihuela Costa
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.