4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Rustzoekers opgelet! Chalet in bosrijke omgeving

€42.500

Gelderland, Nederland

Basic Details
Listing ID : 7589
Price : €42.500
Year Built : 1992
Property Type : Chalet
Bedrooms : 2
Bathrooms : 1
Listing Type : Resale
Location: : Nature
Square Footage : 69 m²
Lot Area : 250 m²
Property Description

Te Koop op chaletpark Horizon

Dit prachtige en perfect onderhouden ruime chalet. Chaletpark Horizon is een zee van rust. Als u aan komt lopen hoort u alleen maar fluitende vogels en rust om u heen. Horizon heeft circa 25 kavels met een prachtige natuurvijver in het midden. Aan deze vijver ligt dit unieke chalet!

Bent u op zoek naar een plek waar u in alle rust kunt lezen, studeren, verblijven en genieten? Zoek dan niet verder. Het chalet telt 2 slaapkamers. Kamer 1 is voorzien van een 2 persoons bed en kastruimte. De 2de slaapkamer is tevens voorzien van een 2 persoons bed en veel kastruimte. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een douchecabine en een toilet. Tevens is er een natte ruimte waar de wasmachine en CV installatie is geïnstalleerd. De U vorm keuken heeft alles wat u nodig heeft. Zo is deze voorzien van een gasfornuis met geïntegreerde afzuigkap, koelkast met vriesvak en een oven. Er is veel ruimte in de keuken.

Aangekomen in de zeer ruime woonkamer valt als eerst de hoek erker op. Deze erker geeft een prachtig decor van de mooie plek waar dit chalet staat. Tevens draagt het zorg voor veel daglicht en een heerlijke hoek waar u fijn kunt lezen of verblijven. In de ruime woonkamer is een gezellige gashaard voor een unieke sfeerbeleving. In de woonkamer is tevens de eethoek gesitueerd. De woonkamer is bekleed met tapijt.

Al met al een prachtig geheel wat wordt verkocht inclusief een ruime inventaris.

Op de kavel is een blokhut met tuingereedschap.

Features
Garden
Fireplace
Parking : 1
Address Map
Country : NL
State : Gelderland
County : Voorthuizen
Zipcode : 3781PN
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Veluwe Chalets
0341-276905
Veluwe Chalets
Elspeterweg 63A
3888MT Uddel
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.