4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

House and breakfast

€280.000

Balaton, Hongarije

Basic Details
Listing ID : 7599
Price : €280.000
Year Built : 2006
Property Type : Commercial
Bedrooms : 6
Bathrooms : 4
Listing Type : Resale
Location: : Lake
Square Footage : 300 m²
Lot Area : 20,000 m²
Property Description

Het betreft een complex van drie – mogelijk – vier huizen , gelegen op een heuvel met zicht op meer . Op dit ogenblik uitgebaat als B&B en door booking.com uitgeroepen als meest bezochte B&B in Hongarije en omschreven als ‘exceptioneel ‘ goed . Elke huis met luxe voorzien en twee zwembaden op een terrein van 2 hectaren . Een letterlijk uniek stuk grondstuk met een ongewoon heerlijk panorama , steeds volgeboekt , zeer hoge ratings en dus goed opbrengsteigendom.
In de prijs zitten al de meubels en werktuigen , de websites , het clienteel , de partnerscontracten en het bedrijf . Bekijk voor meer foto’s en informatie de website: http://www.hongarijevakantiewoning.com/

Features
Swimming Pool
Garden
Balcony
Fireplace
Roof Deck
Parking : 3
Furnished : Fully Furnished
Address Map
Country : Hungary
State : Balaton
Visit us at the following exhibitions:
Particulier - Knaeps
0032473807879
Particulier - Knaeps
België
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.