4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Karakteristiek huis

€187.000

Dordogne, France

Basic Details
Listing ID : 27-11660
Price : €187.000
Year Built : 0
Property Type : Karakteristiek huis
Bedrooms : 0
Bathrooms : 0
Listing Type :
Square Footage : 140 m²
Lot Area : 1,500 m²
Property Description

Mooi, Périgordijns, gerenoveerd woonhuis met garage gelegen op een rustige locatie met enkele buren en een terrein van ca. 1.500 m². Zicht over de landelijke omgeving.
De woning is in 2008 vernieuwd (o.a. elektra, CV, keuken en badkamer). De indeling is als volgt: woonkamer (ca. 26 m²) met mooie open haard, keuken (ca. 12 m²), lichte serre (ca. 30 m²), slaapkamer (ca. 17 m²) en badkamer met douche en toilet. Etage met overloop, twee slaapkamers (ca. 14 en 9 m²) en badkamer. Op de etage grenzend aan de tuin een kantoor van ca. 24 m² en een garage van ca. 28 m². Kelder van ca. 25 m². Op het terrein staat een schuurtje voor het tuingereedschap. Gelegen in het noorden van de Périgord Noir en op korte afstand van een stadje met veel faciliteiten en een zwemmeer.
De grote stad Périgueux ligt op ruim een half uur rijden.

Address Map
Country : FR
State : Dordogne
County : Omg. Montignac (Périgord)
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
B&D France
05 25 68 44 88
B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.