4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Nieuwbouw

€268.000

Málaga, Spanje

Basic Details
Listing ID : 3161
Price : €268.000
Year Built : 0
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Golf
Square Footage : 78 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Nieuw en exclusief complex op slechts zeven minuten rijden van Puerto Banus, bestaande uit 123 prachtige penthouses en appartementen met één, twee en drie slaapkamers. Het complex is gelegen in een bevoorrechte omgeving van Benahavis, naast de golfbaan Atalaya en op slechts enkele minuten van alle faciliteiten en diensten.
Elk appartement heeft een volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige apparatuur, domotica-systeem, een parkeerplaats en een berging.
Bovendien heeft de urbanisatie ruime, groene tuinen, een spa, een fitnessruimte, een zwembad met zout water, putting green, een tennisbaan en paddle en een gedeelte voor kinderen.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Parking : 1
Address Map
Country : ES
State : Málaga
County : San Pedro de Alcantara
Visit us at the following exhibitions:
  • BE
Questates
+32 475 27 91 15
Questates
Calle Francisco Villalón Local 13,Marina Banús 4
29660 Puerto Banús
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.