4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Bungalow

€205.000

Dordogne, France

Basic Details
Listing ID : 27-11918
Price : €205.000
Year Built : 0
Property Type : Bungalow
Bedrooms : 0
Bathrooms : 0
Listing Type :
Square Footage : 150 m²
Lot Area : 2,400 m²
Property Description

Dominant op één van de omringende heuvels van Aubeterre-sur-Dronne, un des plus beaux villages de France’ gelegen villa ‘plain pied’ op een mooi terrein van ca. 2.400 m² met open uitzicht. De woning is recent gebouwd en kent een licht interieur. Woonoppervlak van maar liefst 150 m² met o.a. een entree, woonvertrek van ca. 70 m² met open keuken en 3 schuifpuien naar buiten, deels overdekt terras, 4 slaapkamers, 2 badkamers, toilet en bergruimte. Diverse kamers hebben eveneens schuifpuien. Elektrische vloerverwarming. Mogelijkheid voor aanleg van een zwembad. Gelegen op enkele kilometers van voorzieningen.

Address Map
Country : FR
State : Dordogne
County : Aubeterre-sur-Dronne
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
B&D France
05 25 68 44 88
B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.