4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Kasteel of landgoed

€575.000

Dordogne, France

Basic Details
Listing ID : 27-11831
Price : €575.000
Year Built : 1850
Property Type : Kasteel of landgoed
Bedrooms : 0
Bathrooms : 0
Listing Type :
Square Footage : 460 m²
Lot Area : 65,000 m²
Property Description

Instap-klaar landgoed, running business in de verhuur: Karakteristieke en gerestaureerde natuurstenen herenboerderij met privédeel, 4 chambres d’hôtes, 2 gîtes/afzonderlijke cottages, mini-camping met sanitairgebouw van 5,5 bij 8 meter en zwembad op ruim 6 hectare grond met eigen bos en uitzicht. Rustige maar niet geïsoleerde ligging zonder directe buren in één van de mooiste hoekjes van de Dordogne. Het landgoed, grotendeels opgetrokken uit natuursteen, bestaat uit een royaal woonhuis met privé-deel en B&B, 2 onafhankelijke gîtes, een boshut en enkele bijgebouwen waaronder een majestueuze tabaksschuur van 600 m3 (oppervlakte 21 bij 7 meter, geschikt als cursusruimte). Afmetingen 4 chambres d’hôtes:  24 m², 25 m², 19 m² en 18 m² inclusief de 4 badkamers.Afmeting afzonderlijke gîte: circa 11 bij 11 meter.Afmeting aangrenzende gîte: circa 6 bij 10 meter.Mooi, glooiend en gevarieerd terrein, omringd door bossen, met aan het eind van de oprijlaan 2 oude platanen. Aangename sfeer in en om de gebouwen. De gebouwen zijn in goede staat en gerestaureerd met goede materialen en eigentijds comfort. Volop pittoreske dorpjes en stadjes in de nabije omgeving, eeuwenoude steden als Bergerac en Sarlat liggen op 35 km en 45 kilometer afstand. Bordeaux, een prachtige grote stad, ligt op ongeveer 2 uur. Geweldig familiehuis met volop overnachtingsmogelijkheden voor vrienden en familie, of voor een combinatie van wonen en werken. Ook geschikt als paardenboerderij of als groepsaccommodatie voor het geven van cursussen en workshops.

Address Map
Country : FR
State : Dordogne
County : Omgeving Bergerac / Sarlat
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
B&D France
05 25 68 44 88
B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.