4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Karakteristiek huis

€562.000

Provence, France

Basic Details
Listing ID : 27-11858
Price : €562.000
Year Built : 1800
Property Type : Karakteristiek huis
Bedrooms : 0
Bathrooms : 0
Listing Type :
Square Footage : 175 m²
Lot Area : 3,780 m²
Property Description

Veel historie en ‘en pierre’ op slechts 40 minuten van de Middellandse zee: Provençaalse natuurstenen eeuwenoude bastide op 3.780 m² natuurlijk terrein met oude bomen. Ligging op het zuiden en open landelijk uitzicht. Sfeervol gelegen op 5 minuten van een idyllisch, eeuwenoud wijndorp in levendig deel van de Provence. Op 40 minuten van het vliegveld van Hyères/Toulon. Indeling: entree, woonkamer/louche van 16 m² met haard, eetkamer van 18 m², aparte keuken (13 m²), masterbedroom van 17 m² met eigen badkamer ensuite, 3 slaapkamers (13, 13 en 11 m²) en een tweede badkamer. Study van 12 m².Zomerkeuken van 10 m², bergruimte, houten chalet, werkplaats, tuinhuisje etc. Prachtig zwembad van 8 bij 4 meter. Het chalet is in gebruik als gastenkamer.De tuin is lommerrijk met privacy. Een bijzonder en authentiek pand met goede verhuurmogelijkheden.

Address Map
Country : FR
State : Provence
County : Omgeving Le Val (achterland Hyères)
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
B&D France
05 25 68 44 88
B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.