4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Karakteristiek huis

€230.000

Lot, France

Basic Details
Listing ID : 27-11972
Price : €230.000
Year Built : 1990
Property Type : Karakteristiek huis
Bedrooms : 0
Bathrooms : 0
Listing Type :
Square Footage : 84 m²
Lot Area : 1,665 m²
Property Description

Eigentijds woonhuis in de stijl van de streek met toren, zwembad en garage op 1.665 m² grond in bewoonde omgeving op loopafstand van dorpje. Indeling woonhuis tuinniveau o.a. woonkamer van 32 m² met plavuizen vloer en openslaande deur naar overdekt terras aan de voorzijde, open keukenhoek, slaapkamer van 10 m² met balkenplafond, badkamer met douche en apart toilet en tweede slaapkamer van 13 m². Op de verdieping een derde kamer van 13 m² en een vide/mezzanine. Verwarming met elektrische kachels en dubbele beglazing. Goed geïsoleerd. Zwembad van 9 bij 5 meter, liner. Garage voor 2 auto’s en een overkapping waar een camper in past. Rustige ligging op klein parkje op slechts 1 kilometer van een plaatsje.

Address Map
Country : FR
State : Lot
County : omgeving Saint Martin le Redon
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
B&D France
05 25 68 44 88
B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.