26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Costa Blanca Noord

€498.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-492160
Prijs : €498.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 4
Badkamers : 3
Type bouw :
Bebouwde opp. : 270 m²
Perceel opp. : 1,000 m²
Omschrijving

Luxe Villa gebouwd in 2005 op een geheel vlak grondstuk van 1.000m2 op loopafstand van de zee en het centrum van Els Poblets. Het huis is op 2 verdiepingen en als volgt ingedeeld: gelijkvloers met hal, grote wooneetkamer, open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, een wasruimte, berging en overdekt en glazen terras, alles op niveau van de tuin en het zwembad. Boven zijn 2 slaapkamers meer, een badkamer en terras met mooi zicht. De woning beschikt ook over een ruime buitenkeuken, barbecue, wijnkelder, vloerverwarming, airco, houtkachel, inbouwkasten, dubbel glas met vlieghorren, garage, zwembad van 10x5m en buitendouche.

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Denia
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.