26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Costa Blanca Noord

€495.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-492028
Prijs : €495.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 5
Badkamers : 3
Type bouw :
Bebouwde opp. : 240 m²
Perceel opp. : 1,212 m²
Omschrijving

Riante villa met uitzicht op zee en de bergen gelegen op een zuid georienteerd grondstuk op 1,6km van het centrum en strand an Moraira. Het huis bestaat uit een hoofdwoning en gastenverblijf. Op het bovenste niveau is parkeergelegenheid voor 2 auto´s en een garage die gebruikt wordt als berging. Dit niveau bestaat uit een ruime wooneetkamer met open haard, keuken met toegang naar het terras, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Een trap naar beneden leidt naar de tuin en zwembad van 11x4m met douche en ruim terras. Op dit niveau is het gastenverblijf bestaat uit een hal, twee slaapkamers, een badkamer en wooneetkamer met open keuken.

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Moraira
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.