26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Costa del Sol

€523.000

Malaga, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-490436
Prijs : €523.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 4
Badkamers : 3
Type bouw :
Bebouwde opp. : 126 m²
Perceel opp. : 229 m²
Omschrijving

Een inspirerend nieuw boetiekproject met elegante en ruime appartementen en penthouses in het hart van Estepona met een spectaculair uitzicht op zee. Ideaal gelegen op een paar minuten lopen van het centrum en de haven. Puerto Banus en Marbella zijn met de auto in iets meer dan 20 minuten te bereiken. De perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige kosmopolitische woning dicht bij alle faciliteiten en voorzieningen. Een ideaal tweede huis of om het hele jaar door te wonen. Avant-garde en elegant van ontwerp overstijgt het de grenzen van de traditionele architectuur om een nieuw lifestyle-concept te bieden door materialen van topkwaliteit te combineren met gedurfde nieuwe inspirerende ontwerpen, grote lichte woonruimtes die vloeiend zijn verbonden met grote terrassen met indrukwekkend uitzicht op zee, de stad, Gibraltar en de Noord-Afrikaanse kustlijn. Prachtig ontworpen woonruimtes verbonden met grote terrassen met een spectaculair uitzicht over de tuinen en vanuit de penthouses een prachtig uitzicht op zee. Italiaans ontworpen keukens met topapparatuur, extra grote vloertegels, grote slaapkamers met en-suite badkamers. Modern en elegant ontwerp dat volledig profiteert van het natuurlijke licht en de omgeving.

Adres
Land : ES
Provincie : Malaga
Plaats : Estepona
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.