26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Costa Blanca Noord

€320.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-203495
Prijs : €320.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 4
Badkamers : 3
Type bouw :
Bebouwde opp. : 150 m²
Perceel opp. : 900 m²
Omschrijving

Zuid georienteerde villa in Monte Pego met prachtig uitzicht op zee en bouwjaar 2000. De woning verkeert in uitstekende staat en bestaat uit 2 niveaus. Op de benedenverdieping is 1 slaapkamer, een badkamer en wasruimte (ideaal als gescheiden gastenaccommodatie). De bovenste verdieping biedt 3 slaapkamers, 2 badkamers, een open keuken, ruime wooneetkamer en serre met toegang tot het zwembadterras. Het zwembad is 10x5m en een zoutwaterbad.

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Monte Pego
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.