28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Nieuw project met uniek en panoramisch zeezicht te koop te Portugal - Zilverkust - NAZARE VIEWS

€170.000

Silver Coast, Portugal

Gegevens
Woning ID : 1208
Prijs : €170.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 0 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Uniek nieuw project gelegen op de heuvel van de badplaats Nazaré.nnDit project bestaat uit 22 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, gelegen in een mooi nieuw condominium met gemeenschappelijk zwembad.nAlle appartementen hebben ruime terrassen, waaronder enkelen met een privé dakterras en bieden een prachtig uitzicht over de zee.nEen privé afsluitbare garagebox in de gemeenschappelijke garage is inbegrepen in de prijs.nnDit project wordt gekenmerkt door het unieke en panoramische zeezicht dat je geniet over de Atlantische Oceaan alsook op het strand van Nazaré.nOp een paar minuten gelegen van de iets meer toeristische badplaats Nazaré, waar men alles biedt wat je maar nodig hebt om te genieten van een perfecte vakantie.nTalloze restaurantjes, winkeltjes, supermarkten tot zelf een wellness op het strand.nnDit project biedt alles waar je maar van kan dromen en is meteen ook een goed renderende investering.nnWees er snel bij, want uit onze ervaring geraken dergelijke projecten heel snel uitverkocht!nnEen 2 kamer appartement vanaf 170.000€ incl BTWnEen 3 kamer appartement vanaf 200.000€ incl BTWnnContacteer ons nu indien U een appartement wenst te reserveren.

Kenmerken
Zwembad
Garage
Adres
Land : Portugal
Provincie : Silver Coast
Plaats : Nazaré
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • BE
Immo Portugal
+351 936 115 300
Immo Portugal
Avenida Marginal Loja 1 Edificio Vasco da Gama
2460-096 São Martinho do Porto
Portugal
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.