26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Costa Cálida

€750.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-2077
Prijs : €750.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 375 m²
Perceel opp. : 1,361 m²
Omschrijving

Deze prachtige nieuwe villa is gelegen tussen de Mar Menor en de Middellandse Zee, waardoor u fantastisch uitzicht heeft. Er is een privé zwembad, privé parkeerplek en er zijn verschillende terrassen. De woning beschikt over een royale woonkamer, eetkamer, keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Tevens beschikt de woning over een zeer ruime onderbouw en is er een eigen aanlegsteiger. Diverse dagelijkse voorzieningen zijn gemakkelijk te bereiken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : La Manga del Mar Menor
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.