26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Costa Blanca Zuid

€224.900

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-5640
Prijs : €224.900
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 107 m²
Perceel opp. : 183 m²
Omschrijving

In een nieuwbouwwijk rond het dorp Rojales vinden we dit project, bestaande uit 16 vrijstaande villa´s. De grootte van de percelen variëert van 183 m² tot 204 m². Alle woningen hebben 3 slaapkamers en 2 badkamers, en een ruim tuinterras. De woningen worden verkocht inclusief een aantal installaties: Air conditioning warm / koud, alarm, zonnepanelen voor warm water, ontkalkingsinstallatie en compleet ingerichte tuin. Optioneel kunt u een privé zwembad en een dakterras aan laten leggen tegen meerprijs. Dit project is zeker een bezoek waard! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Rojales
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.