8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

prachtige duplex met zeezicht in La Zenia

€109.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 1199-40854353110
Prijs : €109.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Duplex
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Type bouw :
Bebouwde opp. : 85 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Duplex van 85m2 met 2 slaapkamers, 1 badkamer, salon- eetkamer met open haard en toegang tot een terras, keuken, kleine opbergruimte. 1 Parkeerplek in de prijs inbegrepen. Uitzicht op zee en op het park. Gerieflijk resort met gemeenschappelijk zwembad. Onverbeterlijke situatie,op slechts 300m van het strand van Playa Flamenca en die van La Zenia.
Alle noodzakelijke voorzieningen dichtbij zoals winkels, restaurants, supermarkten en medische diensten. Winkelcentrum La Zenia Boulevard op 800m.

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Orihuela Costa
Bezoek ons op de volgende beurzen:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
BEST HOUSE ORIHUELA COSTA
0034 602519356
BEST HOUSE ORIHUELA COSTA
C/Madreperla, c.c Via Park II, 15
03189 Orihuela Costa
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.