Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Type Tjonger 6

€207

Friesland, Nederland

Gegevens
Woning ID : 96-3069
Prijs : €207
Bouwjaar : 2017
Woning type : Vrijstaande recreatiewoning
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw :
Bebouwde opp. : 90 m²
Perceel opp. : 528 m²
Omschrijving

* Vrijstaande 6-persoons woningen op royale kavels eigen grond* Direct aan open vaarwater met uniek uitzicht* U vaart zo de Friese Meren op!* Eigentijdse uitstraling, in harmonie met de omgeving* Zeer comfortabel door de materiaalkeuze en het hoge afwerkingsniveau* Prachtige ligging nabij het Tjeukemeer en Nationaal Park Weerribben-Wieden* Woning met één meter verlengd t.o.v. de 4-persoons variant* Eén slaapkamer op de begane grond, tegenover de badkamer* Twee slaapkamers op de verdieping en vaste kasten op de overloop* Optioneel is een 2e badkamer op de verdieping, bijv. met douche, ligbad, wastafel en toilet* De kaveloppervlakte varieert van 380 tot 528 m² (incl. water)De woningen worden naar wens van de eigenaar gebouwd. U kunt kiezen voor een 4-, 6- of 8-persoons woning. Ook de keuken, het sanitair en verdere afwerking, zoals een aanlegsteiger, luiken of een veranda, worden geheel naar uw voorkeuren gerealiseerd.

Adres
Land : Nederland
Provincie : Friesland
Plaats : Langelille
Postcode : 8484 KK
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Vakantie Makelaar
0031 88 184 5555
Vakantie Makelaar
Molenlaan 51
1422 XN Uithoorn
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.