26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Nieuwe appartementen met Spa op 5 minuten van het strand van Guardamar del Segura.

€137.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 1199-46268463110
Prijs : €137.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 90 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Een besloten residentiëel complex, bestaande uit 114 moderne woningen, gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen. De gebouwen hebben een hoogte van 3 verdiepingen en bevinden zich in een resort met prachtige gemeenschappelijke zones; tuinen, zwembad, besloten Spa en gym. Gelegen in El Raso, een rustige zone, maar met alle noodzakelijke voorzieningen nabij, bars, restaurants, winkels. Het strand van Guardamar bevindt zich op 5 minuten rijafstand. Ook dichtbij een mooi zoutmeer, een zeer geschikte zone voor een wandeling of een fietstocht. Bovendien vindt men in de omgeving verschillende golfbanen. Het internationale luchthaven van Alicante bevindt zich op 30 minuten rijafstand.
De woningen bestaan uit 2 of 3 slaapkamets en 2 badkamers, Benedenwoningen met tuin, eerste verdieping met een groot terras en tweede verdieping met dakterras.
Elke woning heeft een parkeerplaats bij de prijs inbegrepen.
Eerste verdieping met 2 slaapkamers, 2 badkamers, salon- eetkamer en keuken. Woningen van 90.48m2 – 92.34m2 en een prijs van 119.000€ – 134.000€.

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Guardamar del Segura
Bezoek ons op de volgende beurzen:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
BEST HOUSE ORIHUELA COSTA
0034 663866081
BEST HOUSE ORIHUELA COSTA
C/Madreperla, c.c Via Park II, 15
03189 Orihuela Costa
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.