Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Type Wiid

€122.600

Friesland, Nederland

Gegevens
Woning ID : 96-3071
Prijs : €122.600
Bouwjaar : 2017
Woning type : Geschakelde recreatiewoning
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw :
Bebouwde opp. : 60 m²
Perceel opp. : 90 m²
Omschrijving

* Mooie strandwoningen per vier geschakeld, op eigen grond* Gelegen op een strand met fantastisch uitzicht over de Tjonger* Een balkon/veranda op het zuiden, vanwaar u zo op het strandje stapt* Uw boot is aan te meren bij de algemene steiger van het park* Eén slaapkamer op de begane grond en een slaapzolder* Badkamer met douche, wastafel en toiletDe strandwoningen worden naar wens van de eigenaar ingedeeld en afgewerkt. Ook de keuken, het sanitair en verdere afwerking, bijvoorbeeld een inpandige toegang tot de berging, worden geheel naar uw voorkeuren gerealiseerd.

Adres
Land : Nederland
Provincie : Friesland
Plaats : Langelille
Postcode : 8484 KK
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Vakantie Makelaar
0031 88 184 5555
Vakantie Makelaar
Molenlaan 51
1422 XN Uithoorn
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.