26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Benedenwoning met twee slaapkamers in La Marina

€128.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 1199-52209363110
Prijs : €128.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Type bouw :
Bebouwde opp. : 85 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Een prachtig benedenwoning met tuin, compleet met terras en gemeenschappelijk zwembad, gelegen in het zeer populaire gebied rond La Marina, met enkele van de mooiste stranden van heel Spanje

Anderhalve kilometer van goudgele zandduinen tot uitgestrekte dennenbossen, van bijzonder ecologisch belang, vormt het aantrekkelijkste strand van La Marina.

Het bevindt zich tussen de stranden van El Pinet en Les Pesqueres-El Rebollo en is bereikbaar via de snelweg N-332. Op ongeveer 300 m vindt u het stadscentrum van La Marina, met onder meer cafés, apotheek en supermarkten.

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Guardamar del Segura
Bezoek ons op de volgende beurzen:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
BEST HOUSE ORIHUELA COSTA
0034 632423200
BEST HOUSE ORIHUELA COSTA
C/Madreperla, c.c Via Park II, 15
03189 Orihuela Costa
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.