4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

ZEEZICHT: 8 Unieke design villa´s met zicht over de baai te koop gelegen in de Zilverkust - Portugal – Casas da Baía

€283.375

Silver Coast, Portugal

Basic Details
Listing ID : 1215
Price : €283.375
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 0 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

ZEEZICHT: 8 Unieke design villa´s met zicht over de baai te koop gelegen in de Zilverkust – Portugal – Casas da Baía
Contacteer ons snel indien U alvast Uw villa wenst te reserven!
Deze villa´s bevinden zich in het authentieke stadje Salir do Porto met prachtig uitzicht over de baai van São Martinho do Porto en de groene omgeving.
Dit project bestaat uit 8 woningen. Ze hebben allemaal 3 slaapkamers en 2 badkamers, volledig uitgeruste keuken, woonkamer, apart toilet, bergruimte en een open staanplaats voor 2 wagens.
Iedere woning heeft een mooie tuin en privé zwembad met uniek en panoramisch uitzicht over de baai & nabije stranden van Salir do Porto en São Martinho do Porto alsook over de omliggende heuvels.

Dergelijk uitzicht dat dit project biedt is vandaag de dag nog moeilijk te vinden. Dit is één van de laatste gronden met zicht op deze baai die kunnen bebouwd worden.
Het is een zeer goede investering voor verhuur dankzij zijn goeie ligging, op wandelafstand van het strand en centrum van een klein en typisch Portugees dorpje, Salir do Porto: hier vindt U diverse typisch Portugese restaurantjes, bekend om hun verse vis en gegrild vlees, alsook een supermarktje met alles voor het dagelijks gebruik.
Contacteer ons voor een afspraak of bezoek ter plaatse.

Address Map
Country : Portugal
State : Silver Coast
County : Sao martino do porto
Visit us at the following exhibitions:
  • BE
Immo Portugal
+32496309489
Immo Portugal
Avenida Marginal Loja 1 Edificio Vasco da Gama
2460-096 São Martinho do Porto
Portugal
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.