28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Uniek project met prachtig zeezicht gelegen op de heuvel van Nazaré te koop in Portugal - Zilverkust - Del Mar

€145.000

Silver Coast, Portugal

Gegevens
Woning ID : 1215
Prijs : €145.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 0 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Dit project bestaat uit 14 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, gelegen op de heuvels van Nazaré.nAlle T2 appartementen hebben ruime terrassen en bieden een prachtig uitzicht over het strand van Nazaré alsook de haven. nEen ondergrondse privé garagebox of een parkeerplaats is inbegrepen in de prijs.nDit project wordt gekenmerkt door het bijzondere panoramisch zeezicht dat U kan genieten over de Atlantische Oceaan en het strand van Nazaré.nGelegen op een paar minuten van de toeristische badplaats Nazaré, dat alles biedt wat U nodig hebt om te genieten van een perfecte vakantie.nTal van restaurants, winkels, supermarkten en zelfs een spa op het strand. De geweldige locatie en de prijzen van dit project maakt dit alsook een topinvestering met mooi rendement.nnWees er snel bij want, uit onze ervaring, geraken dergelijke projecten zeer snel uitverkocht!nEen 2 slaapkamerappartement vanaf 145.000€ incl. BTW nnContacteer ons voor een afspraak of indien U een appartement wenst te reserveren.

Adres
Land : Portugal
Provincie : Silver Coast
Plaats : Nazaré
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • BE
Immo Portugal
+351 936 115 300
Immo Portugal
Avenida Marginal Loja 1 Edificio Vasco da Gama
2460-096 São Martinho do Porto
Portugal
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.