Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Type 4E - nr. 76

€99.000

Gelderland, Nederland

Gegevens
Woning ID : 96-813
Prijs : €99.000
Bouwjaar : 1996
Woning type : Geschakelde recreatiewoning
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw :
Bebouwde opp. : 57 m²
Perceel opp. : 148 m²
Omschrijving

Op Vakantiepark De Berkenhorst vindt u deze 4-persoons geschakelde woning van het type 4E. Het betreft een zeer nette gelijkvloerse bungalow met een comfortabele inrichting. De woning beschikt over een plavuizen vloer, kunststof kozijnen en open/kantelramen. De badkamer is voorzien van een ligbad. Vanuit de woonkamer heeft u via een schuifpui toegang tot de heerlijke tuin, gelegen op het zuidoosten. De woning ligt op een kavel van circa 150 m² eigen grond. De comfortabele inrichting en het gedegen inventaris, in combinatie met de vele parkfaciliteiten en de prachtige ligging, maken deze woning tot een zeer populair verhuurobject.
Indeling
Entree. Woonkamer met een schuifpui naar het terras. Open keuken met gasstel, afzuigkap, koelkast met vriesvakje en magnetron. Twee slaapkamers, beide voor twee personen. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

Adres
Land : Nederland
Provincie : Gelderland
Plaats : Kootwijk
Postcode : 3775 KN
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Vakantie Makelaar
0031 88 184 5555
Vakantie Makelaar
Molenlaan 51
1422 XN Uithoorn
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.