4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartementen met 2 slaapkamers met uitzicht op zee. Eerste lijnstrand in Costa Calida.

€159.000

Murcia, Spanje

Basic Details
Listing ID : 7652
Price : €159.000
Year Built : 2006
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 75 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Op zoek naar een appartement, vlak bij het strand in Spanje? Hoe zit het met het aanbieden van een appartement dat naar 2 verschillende zandstranden loopt?
Dit is echt. 2 zeeën. 2 stranden. Bars en voorzieningen in de buurt. Openbaar vervoer. Internationale luchthaven in 25 minuten rijden. 2 grote steden binnen 30 minuten rijden.
En dan bieden deze appartementen u, uitzicht op zee, gemeenschappelijke zwembaden, terras, 2 slaapkamers, 2 badkamers, …, voor slechts 159.000 €.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Parking : 1
Address Map
Country : ES
State : Murcia
County : La Manga del Mar Menor
Visit us at the following exhibitions:
  • BE
Spanish Best Homes
0034 968808425
Spanish Best Homes
Avda. de Balsicas 6A
30730 San Javier
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.