8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartementen met 2 slaapkamers met uitzicht op zee. Eerste lijnstrand in Costa Calida.

€159.000

Murcia, Spanje

Gegevens
Woning ID : 7652
Prijs : €159.000
Bouwjaar : 2006
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 75 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Op zoek naar een appartement, vlak bij het strand in Spanje? Hoe zit het met het aanbieden van een appartement dat naar 2 verschillende zandstranden loopt?
Dit is echt. 2 zeeën. 2 stranden. Bars en voorzieningen in de buurt. Openbaar vervoer. Internationale luchthaven in 25 minuten rijden. 2 grote steden binnen 30 minuten rijden.
En dan bieden deze appartementen u, uitzicht op zee, gemeenschappelijke zwembaden, terras, 2 slaapkamers, 2 badkamers, …, voor slechts 159.000 €.

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Tuin
Balkon
Parkeerplaats : 1
Adres
Land : ES
Provincie : Murcia
Plaats : La Manga del Mar Menor
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • BE
Spanish Best Homes
0034 868177870
Spanish Best Homes
Avda. de Balsicas 6A
30730 San Javier
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.