9 - 11 Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Moderne nieuwbouw villa - La Marina - Costa Blanca

€279.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 1218
Prijs : €279.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Vrijstaande vakantiewoning
Slaapkamers : 0
Badkamers : 2
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 129 m²
Perceel opp. : 500 m²
Omschrijving

Moderne nieuwbouw villa op 500 m2 perceel te La Marina. Het perceel is zuidwest gelegen en is inclusief in de prijs. Daarnaast wordt de volledige tuin aangelegd, inclusief groot privé zwembad van 8 bij 4 meter. De villa beschikt over hoogwaardige bouwmaterialen kwaliteit, waardoor de villa een uitstekende isolatie waarde heeft en zeer energie besparend is. De bouw periode is slechts 4-6 maanden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Tuin
Parkeerplaats : 2
Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.